Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Въвеждат временна промяна в движението по бул. "Васил Левски" от днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 14.01.2019Коментари ()2910
©
Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул. "Васил Левски“ с ул. "Прилеп“ се предвижда затваряне на ул. "Прилеп“ в зоната на кръстовището с бул. "Васил Левски“, съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. Временната организация на движение ще бъде въведена днес и ще продължи до приключване на строително-монтажните дейности.

Ще бъде извършен пробив на ул. "Кестен“ към бул. "Цар Освободител“, така ще  бъде осигурен обходен маршрут за бул. "Цар Освободител“.  Движещите се по бул. "Васил Левски“  - от базар "Левски“ в посока ХЕИ и бул. "Христо Смирненски“, ще бъдат отклонени по ул. "Роза“ и ул. "Брегалница“. За връзка с бул. "Цар Освободител“ обходът ще се осъществява по ул. "Отец Паисий.“

Маршрутни промени ще има за автобусни линии №10, 12 и 23, в участъка на ул. "Прилеп“ - от кръстовището с бул. "Васил Левски“, обявиха от "Градски транспорт“. От жп гарата и Аспарухово, след спирки "Янко Михайлов“ и "Проектантска“, автобусите ще се движат по бул. "Цар Освободител“. На кръстовището с бул. "Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените маршрути. Няма да се обслужва спирка "ВиК“, ще се обслужват спирки "Струга“ и "Победа“.

Автобусите по линия №12 от "Бриз“- в посока "Аспарухово“, след спирка "Военна болница“, ще завиват наляво по ул. "Подвис“ и ще обслужат спирки "Зеленика“, "Спартак“, след което ще се включват по маршрута си. За периода на ремонтните дейности по линията няма да се обслужват спирки "Подвис“, "Вятърна мелница“, "ВиК“.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuvezhdat-vremenna-promyana-v-dvizhenieto-po-bul-Vasil-Levski-ot-dnes-841768
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.