Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Редица инициативи за закупуването на детска линейка във Варна
Автор: Пламена Николова 15:20 / 28.01.2019Коментари ()2009
©
Детският кът във Варна организира поредица от инициативи, целящи набирането на средства за закупуването на специализирана детска линейка във Варна, научи Varna24.bg.

Благотворителният базар за мартеници на 1 март от 11.30 часа е само първото от поредицата събития.  Дни преди това, на 23 и 24 февруари, ще бъде организирана специална работилница за изработването на мартенички от децата. 

За 2,3 и 4 март пък от 11.30 до 17 часа в Детския кът ще бъде направена възстановка на възрожденска улица. На нея майстори занаятчии ще изработват своите предмети, ще продават храна, приготвена по стари рецепти и ще наредят антикварни щандове. Част от приходите ще бъдат дарени за благородното начинание, обясни за Varna24.bg организаторът на събитието Милен Минков. 

За 2 март от 12 часа е предвиден концерт на възпитаниците на НУИ "Д.Христов" във Варна, а на 3 март за шеста поредна година в Детския кът ще се проведе концертът по повод националния празник на страната.

По време на всички събития ще има поставени кутии за дарения, в които варненци ще могат да дадат своя принос за набирането на средства за детската линейка, от която Варна има огромна нужда, защото такава до момента има само в София, допълни Милен Минков.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Redica-iniciativi-za-zakupuvaneto-na-detska-lineika-vuv-Varna-845353
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.