Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бързата реакция на охранители спасила от взрив горящата кола на паркинга на мола
Автор: Пламена Николова 09:35 / 29.01.2019Коментари ()2146
© Фейсбук
Бързата намеса на охранителите на мола вчера, които се спуснали да гасят пламналия автомобил, е предотвратила взрива на газовото устройство на колата и фаталните поражения върху хора и автомобили, които можеше да има, научи Varna24.bg

Ето какво споделиха за медията ни очевидци:

"Хубаво е това, че нямаше нито пострадали хора, нито щети по други автомобили, освен обгорелия. Причината да пламне автомобилът "Рено Меган" е късо съединение в акумулатора.

Шофьорът заподозрял, че има нещо нередно - усетил мирис на изгоряло, докато чакал на светофара на кръстовището между "Вл. Варненчик" и "Хр. Смирненски", малко след 15 ч. вчера. Решил да отбие и да види каква е причината (не особено разумно - на паркинга на Varna Mall, където е пълно с коли и хора). Огънят лумнал, когато отворил капака.

Пожарът бил овладян да не се разрасне от охранителите на паркинга и на мола. Пожарната също пристигнала за броени минути и потушила пламъците. Всичко се развило за около 15 минути.

Ситуацията е била много рискована, защото реното било с газово устройство, а след отварянето на предния капак огънят плъзнал назад и стигнал до багажника, където е газовата бутилка на автомобила.

На практика, бързата и адекватна намеса на служителите от охраната на паркинга и на Varna Mall + скоростната реакция на пожарната са предотвратили, ако не трагедия, то далеч по-драматична ситуация. РЕСПЕКТ!!!"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Burzata-reakciya-na-ohraniteli-spasila-ot-vzriv-goryashtata-kola-na-parkinga-na-mola-845495
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.