Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненец: Нагли шофьори пречат на майки с колички, ще викаме "паяка"!
Автор: Пламена Николова 10:19 / 06.03.2019Коментари ()2942
© Varna24.bg
В сигнал, изпратен до Varna24.bg, читател споделя за проблем с нагло паркиране на ул. "Константин Величков" във Варна. Той иска да даде гласност, за да бъдат поставени ограничителни колчета в района. Ето какво споделя варненецът:

"Живея на ул. Константин Величков 63. Пресечката на ул. "Струга" и ул. "Константин Величков". Искам отговорните органи да вземат мерки за поставянето на ограничителни колчета на обозначените от мен места (с червените стрелки) на снимката. Има много малки деца в района и придвижването с количка е невъзможно  заради паркиралите автомобили. Много често имаме “съседи", които не се съобразяват с елементарни правила и качват изцяло автомобилите си на тези тротоари. Да не говорим, че два от тях са чисто нови. Буквално са на няколко седмици и не искам да ги видя разбити, защото някой не е могъл да си намери място за паркиране. 

Откакто живея тук също се наблюдава и използването на градинката до трансформатора като паркинг. Виждам, че там се събират доста коли и много често хора паркират там, но напоследък този паркинг продължава и към тротоара с което определено не съм съгласен.

Ще се наложи да подаваме сигнали и евентуално такива автомобили да бъдат премествани. Сигурен съм, че едно взимане на кола от наказателен паркинг ще възпита колегите шофьори."


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenec-Nagli-shofyori-prechat-na-maiki-s-kolichki-shte-vikame-payaka--853798
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.