Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момиченце избяга от детска градина във Варна! Разпитваха се случайни минувачи
Автор: Пламена Николова 16:33 / 11.03.2019Коментари ()33703
©
Илюстрация
Малко момиченце е избягало от детска градина в квартал "Левски", научи Varna24.bg. Родителите на детето са били уведомени и са се втурнали да го търсят, като са разпитвали случайни минувачи. Ето какво сподели варненка:

"В района на квартал Левски се търси малко момиченце, русичко, излязло е от градината. Не познавам родителите и в момента в който ме попитаха дали съм виждала това момиченце не можах да отреагирам и да попитам дали искат да постна снимка и телефон. Ако някой види момиченце може би 4-5 годишно да се свърже с полицията", а по-късно добави за медията ни и следния коментар:

"Доколкото разбрах е от детска градина "Славейче". Не знам чия е вината. Но никой не е застрахован. На всеки може да се случи. Не знам дали учителите са виновни, охрана ли, врати ли не са заключени, огради ли са ниски или с големи дупки.... Не може някой да се обвинява пряко според мен. Защото аз съм на мнение, че в България проблема в детските ясли и градини е, че са прекалено малък брой учители и прекалено много деца на учител се падат... Не обвинявам и не защитавам никой. Просто като чух се шокирах като родител и реших да напиша, ако някой може да помогне. Важното е, че детето вече е намерено. Дай Боже повече да няма такива инциденти. На мен също ми е интересно как се е стигнало до това... А тук улиците са много натоварени в района от към движение на коли и не ми се мисли какво са преживели и родителите и учителите."

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че е получен сигнал при тях около 12 часа. Към настоящия момент има благоприятно развитие по случая, детето е намерено и няма повод за притеснение, допълниха оттам. 

Притеснителен обаче остава фактът, че детенцето е успяло да се измъкне от надзора на педагози и възпитатели, вероятно докато децата са играли в двора на детското заведение.



Още по темата: общо новини по темата: 2
12.03.2019 »
12.03.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Momichence-izbyaga-ot-detska-gradina-vuv-Varna-Razpitvaha-se-sluchaini-minuvachi-854915
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.