Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лекар от Очна болница: Налага се да пращаме пациенти в скъпи частни болници заради липса на апаратура
Автор: Пламена Николова 16:52 / 05.04.2019Коментари ()13232
© Varna24.bg
Често ни се налага да препращаме пациенти, социално слаби и възрастни хора, в скъпи частни очни клиники, заради стара и неработеща апаратура, с която не можем да си вършим работата. Това сподели за Varna24.bg Валери Шехеров, офталмолог в Очна болница Варна. 

Той е част от екипа, подал предизвестие за напускане заради проблеми в здравното заведение, основният от които липсата на добри условия за работа. 

"Има много интервенции, които не можем да направим в нашата болница заради липсата на апаратура. Трябва да си не само супер, супер добър, ами и често супер късметлия, за да се получат нещата. За жалост обаче не винаги става само с късмет. Именно заради тези проблеми целия екип подаде молби за напускане, включително и тези, които са майчинство. Когато аз съм дошъл в тази болница, а аз съм от друг град и не съм завършил този университет, дойдох заради легендите, които се носеха за специалистите в това здравно заведение. Дошъл съм тук да специализирам заради добрия пример, но когато дойдох поне имаше апаратура, която работеше. Ако човек няма надежда, няма да стои, но всяко нещо си има някакви граници. Неприятно ми е, когато трябва да пращам пациентите по частните кабинети, защото тук не можем да си свършим работата, не защото не сме добри специалисти, а защото няма с какво. Дотам сме я докарали, че като седна тук трябва да го измисля прегледа и лечението да влезе в определена сума и да видя дали ще има пари човека", сподели младият лекар. 

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 13
15.03.2022 »
30.08.2019 »
01.08.2019 »
30.07.2019 »
17.04.2019 »
08.04.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Lekar-ot-Ochna-bolnica-Nalaga-se-da-prashtame-pacienti-v-skupi-chastni-bolnici-zaradi-lipsa-na-aparatura-860850
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.