Фестивалът "Вино и храна" във Варна посреща рекорден брой участници | ||||||
| ||||||
От 12 до 14 април на етаж 1 в търговския център рекорден брой винарски изби, вносители на вина и производители на широка гама храни ще представят на 52 щанда богата и разнообразна палитра от продукти за всички вкусове. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператори. Не е тайна, че в дните на "Фестивал вино и храна“ Варна се превръща и в гурме столица на България. В гурме-зона "Ресторантът“, организирана от шеф Петър Йоргов и екипа му от Българската асоциация за кулинарна култура, гост-готвачи ще представят авторски менюта с натурални и екологично чисти био продукти, приготвени пред очите на посетителите. Фестивалът ще бъде открит официално в 16:00 часа на 12 април. Вход за посетители – 10 лв. за един ден. Посещението на зона "Ресторант“ е отделно – с талони, които могат да бъдат закупени след 16:00 ч. на 12 април на рецепцията на фестивала. |