Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шефът на "Пътното" обясни колко време ще е затворен подходът от "Аспарухово" към Варна
Автор: Пламена Николова 15:40 / 17.04.2019Коментари ()2850
© Varna24.bg
Движението от "Аспарухово" в посока Варна по Аспарухов мост ще е ограничено максимум два часа, докато трае ремонтът на последната фуга по съоръжението в посока Бургас. Това коментира за Varna24.bg  шефът на Областно пътно управление във Варна инж. Румен Илиев. 

Той увери, че няма пречки за пропускането на линейки по моста, ако това се налага докато трае ремонта. 

Шефът на "Градски транспорт" инж. Злати Златев пък съобщи за медията ни, че има уверението, че автобусите и тролеите ще бъдат пропускани по моста към града, а автомобилите ще бъдат отклонявани по обявения обходен маршрут.

Въпреки това читатели на Varna24.bg съобщиха, че градските возила са били спирани на подхода към моста. По информация на хора, чакащи в спрялата колона, техническият ръководител на обекта е съобщил, че до 20 минути движението ще бъде пуснато.

Припомняме, че поради ремонтни дейности, се наложи временно ограничаване на движението по подхода към Аспарухов мост, извеждащ автомобилите от квартала в посока центъра на Варна. Обходният маршрут е през стария път за Бургас и АМ "Черно море".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Shefut-na-Putnoto-obyasni-kolko-vreme-shte-e-zatvoren-podhodut-ot-Asparuhovo-kum-Varna-863510
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.