Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мотористи даряваха средства за незрящи колоездачи на мото фест "Варна 2019“
Автор: Пламена Николова 10:30 / 22.04.2019Коментари ()1608
Цветница донесе много настроение и адреналинови емоции на всички, които се включиха в Пролетния мото фест "Варна 2019“. Стотици жители и гости на града в продължение на часове се възхищаваха на мощните мотоциклети, изпълнили открития паркинг на Varna Mall, аплодираха виртуозните умения на стънтърите от "Екстрийм Атак Тийм“ да "танцуват“ на две колела, припяваха заедно с музикантите от сборната рок формация "Диви деца“ и се състезаваха за наградите в игрите с публиката.

Много усмивки предизвикаха конкурсите за най-дълга брада, за най-красиво цвете-тату върху женско тяло, за най-умело каране на мотоциклет с поднос "бири“ в ръка. Имаше и състезание за най-умело каране на велосипед-тандем с вързани очи – препратка към благотворителната кауза, която по традиция съпътства всеки Пролетен мото фест. Тази година мотористите даряваха средства в кампания "Тандем“, с която инициаторите от клуб "Пауър джъмп“ се опитват да съберат сумата за тандемен велосипед, с който зрящи и незрящи колоездачи заедно да могат да спортуват.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Motoristi-daryavaha-sredstva-za-nezryashti-koloezdachi-na-moto-fest-Varna-2019-864529
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.