Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Депутат осъди Сашо Диков, нарекъл го "безподобен мръсник, лъжец и наглец
Автор: Екип Varna24.bg 09:24 / 26.04.2019Коментари ()1730
©
Фейсбук пост на Антон Тодоров показва съдебно решение към Сашо Диков. Оказва се, че заради словесен конфликт между двамата, вторият трябва да плати на първия не малка сума. 

Ето защо:  "Нека знаят, че Антон Тодоров не прощава на нито един клеветник и автор на обиди!  Поредният осъден от мен: Сашо Диков е осъден да ми плати 4823 лв. за обидите "безподобен мръсник", "безподобен лъжец" и "безподобен наглец".

Скандалът се разигра през септември месец 2017 година. Тогава в кулоарите на парламента журналистът си изпусна нервите и започна просташки да обижда депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Диков, който е и бивш скиор, причака като хищна пума Тодоров да завърши свое интервю за друга медия и се промъкна при него като кот
арак.

Първоначално политологът отказа да даде коментар, но Диков чинно го изчака да излезе от една от стаите и започна да го атакува с въпроси за колежката му и доскорошен отявлен враг Люба Кулезич. Тодоров обясни на Диков, че BiT, телевизията, в която той работи, показва по едностранен начин гледната точка само и единствено на банкера-беглец Цветан Василев.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Deputat-osudi-Sasho-Dikov-narekul-go-bezpodoben-mrusnik-luzhec-i-naglec-865551
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.