Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Говори шофьорът на мерцедеса, помлял 4 деца и паднал в реката
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 07.05.2019Коментари ()2321
По първоначална информация водачът на лек автомобил "Мерцедес“ е загубил контрол над управлението и блъскайки четирите деца - три момичета и едно момче, пада в канала. Две от момичетата са в тежко състояние. И четиримата пострадали са откарани в "Пирогов". Инцидентът е станал на кръстовището на булевард "Владимир Вазов“ и улица "Васил Кънчев" около 14.00 часа.

По думите на очевидци автомобилът се е движил с висока скорост. Шофьорът на автомобила е изгубил контрол, помел е част от оградата на моста и е паднал в дерето на Перловската река. Той твърди, че е бил засечен. 

"Аз шофирах колата, беше ми зелено, карах максимум с 50 километра в час и този, който реално, за да не го ударя, мина на червено. На това кръстовище много често ме засичат, в този случай той буквално си излезе отпред, аз идвам от средата на лентата. И за да не го ударя, защото, не знам, инстинкт някакъв, завих максимално наляво и колата ми поднесе. Дечицата вече бяха преминали и аз ги ударих".

От полицията направиха тестове за алкохол и наркотици. Все още не са ясни резултатите. От общината обясниха, че са прегледани части от видеозаписите на камерите, разположени на кръстовището. В момента огледите продължават, започна и възстановяването на моста, който е пометен от автомобила, съобщи БНТ.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Govori-shofyorut-na-mercedesa-pomlyal-4-deca-i-padnal-v-rekata-867787
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.