Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Новото кралско бебе ще се казва Арчи
Автор: Екип Varna24.bg 08:38 / 09.05.2019Коментари ()1942
©
Бебето на Принц Хари и Меган Маркъл е кръстено Арчи Харисън Маунтбатън -Уиндзор.

Британският принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл показаха на публиката своя новороден син, като похвалиха неговия спокоен нрав, предадоха световните агенции.

Агенцията "Прес асошиейшън" разпространи в сряда снимки на щастливите родители с бебето, направени в Уиндзорския дворец.

"Това е вълшебство, просто е поразително. Аз съм в компанията на двете най-добри момчета на света и това ме прави много щастлива", сподели херцогинята на Съсекс. Меган Маркъл похвали благия нрав на сина си, който е само на два дни. "Той е една мечта!", възкликна бившата американска актриса..

Радостта от бащинството си сподели и принц Хари, като довери, че със съпругата си са още във възторг от случилото им се щастливо събитие. Херцогът на Съсекс се пошегува, че не знае от кого бебето е наследило спокойния си нрав.

В тази връзка принц Хари добави: "Всички казват, че новородените силно се променят за две седмици. Ние внимателно ще следим промените на нашия син през следващия месец. Но неговата външност се променя всеки ден".


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Novoto-kralsko-bebe-shte-se-kazva-Archi-868075
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.