Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
На 24 май Албена отваря своите плажни библиотеки
Автор: Стоян Маджиров 12:52 / 21.05.2019Коментари ()1100
©
Ваканционно селище Албена ще отбележи празнично Деня на славянската писменост и култура 24 май. От 16:00 часа на откритата сцена на хотел "Маритим Парадайс Блу“ ще има празничен концерт с поздравления на три езика.

"За нас е важно да отбележим този празник и гостите да знаят защо той ни е толкова скъп“ каза зам.-директорът по Спорт и Анимация Ервин Линдбихлер, който е главен организатор на събитието.

Шефът на анимационния екип на 5-звездния хотел Радослав Георгиев ще бъде водещ на тържеството. Той ще представи празника на български, английски и немски език. Целта е гостите да разберат значението на този ден за българската история и култура. Музикалните поздрави за всички зрители на събитието ще бъдат поднесени на синтезатор и саксофон от Павлина Христова и нейната група. Те ще изпълнят някои от обичаните български песни, както и от златните световни хитове на миналия век.

Входът е свободен за всички гости на ваканционно селище Албена.

Традиционно 24 май е и денят, на който Албена отваря своите плажни библиотеки с повече от 50 хиляди книги на 10 езика. Те са разположени на плажовете пред хотелите "Калиакра“ и "Славуна“ и ще бъдат на разположение на гостите на комплекса през всички топли месеци.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Na-24-mai-Albena-otvarya-svoite-plazhni-biblioteki-870760
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.