Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Световноизвестни модели към варненските момичета: Стискайте зъби и продължавайте да преследвате мечтите си
Автор: Стоян Маджиров 09:29 / 04.06.2019Коментари ()3207
©
"Бъдете най-добрата версия на себе си. Никога не се предавайте. Стискайте зъби и продължавайте да преследвате мечтите си." Това посъветваха варненските момичета носителката на титлата "Мис Глобал 2018" София Инг от Хонг Конг и нейната подгласничка Тамила Хаджаева от Узбекистан. Те бяха за кратко във Варна и се срещнаха с възпитаници на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

Двете красавици дадоха ексклузивно интервю за ученичката Катерина Добрева от вестник "НахОДКи", от която получиха като подарък най-новото издание на книгата "Докосване до Касталия". Алманахът е събрал творби на деца от литературния клуб и младежки медиен център на ОДК. Школата по фотография "Позитив" също изненада гостенките с подаръци. Децата и тяхната ръководителка Елвира Георгиева подариха на София и Тамила албуми с фотографии от Варна, които да отнесат като красив спомен от морската столица. Младите фотографи направиха десетки снимки на световноизвестните модели, част от които ще покажат на своята годишна изложба.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Svetovnoizvestni-modeli-kum-varnenskite-momicheta-Stiskaite-zubi-i-produlzhavaite-da-presledvate-mechtite-si-873593
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.