Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Добра новина от Добрич: Животът на 31-годишната родилка е извън опасност
Автор: Екип Varna24.bg 15:41 / 11.06.2019Коментари ()2077
©
Животът на 31-годишната родилка е извън опасност, а състоянието и след раждане и оперативна интервенция се подобрява, съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Лекарите в болницата се бориха за живота на родилката, след като получи рядко срещано усложнение при раждане.

Младата жена е изведена от Отделението по анестезиология  и интензивно лечение и е преведена в Отделение по акушерство и гинекология в стабилно общо състояние извън опасност за живота, съобщава "Пронюз".

Ръководството на МБАЛ Добрич изказва благодарност на всички онези граждани проявили своята съпричастност и солидарност към създалата се ситуация. Искаме  да благодарим и на медицинските екипи за денонощните грижи, благодарение на които живота на една млада майка бе съхранен. Благодарим на близките и роднините на родилката  за тяхното разбиране и подкрепа в тежкия за тях и за нас момент.  Огромна благодарност към всички граждани.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Dobra-novina-ot-Dobrich-Zhivotut-na-31-godishnata-rodilka-e-izvun-opasnost-875148
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.