Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фестивал на Трабанта ще се проведе в Българево
Автор: Пламена Николова 11:53 / 28.06.2019Коментари ()1840
©
Фестивал на Трабанта ще се проведе утре в село Българево, община Каварна. Събитието ще се проведе на площада  в селото. Организатор на мероприятието е немският Трабант Клуб – “Траби Фамилия Берлин" и по-точно един от неговите членове, избрал да живее в китното каварненско село.  

Официално откриването ще бъде дадено в 11 часа, с приветстване на членовете от Национален клуб Трабант България. Проявата се осъществява под егидата на кмета на с.Българево – Георги Георгиев. Очаква се да пристигнат автомобили от немската марка от няколко града на България – Каварна, Добрич, Варна, Разград, Русе, Исперих, Лозница, както и такива дошли специално за събитието от Германия. Ще бъдат показани различни модели Трабант – такива, които са запазили оригиналния си вид от своето производство, тунинговани, както и  пикапи, пригодени за камионетки за бързо хранене. 

Организаторите са предвидили още щандове за наденички на скара, сладолед, както и множество детски игри. 

Фестивалът се очаква да привлече множество любители, собственици, привърженици и фенове на марката “Трабант", на който ще имат възможност и свободно време за обмен на  обща информация. Събитието ще предложи на своите гости множество приятни изненади и положителни емоции.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Festival-na-Trabanta-shte-se-provede-v-Bulgarevo-878855
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.