Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненец сътвори паркинг инструкция и призова за толерантност съседите
Автор: Пламена Николова 09:20 / 08.07.2019Коментари ()6247
© Varna24.bg
Варненец реши да инструктира съседите си нагледно как да паркират, за да има място за автомобилите на всички живеещи в бл.15 на варненския кв. "Владиславово", видя репортер на Varna24.bg.

Неизвестният автор на паркинг инструкцията е разлепил по всички входове на блока схема, в която е посочил как е редно и как недопустимо да се паркира, за да има не само достатъчно паркоместа за живеещите в блока, но и отстояние за маневри при влизане и излизане от паркинга. Освен нагледен пример за паркиране, авторът на инструкцията призовава за толерантност своите съседи. 

Недостигът на паркоместа се превърна в проблем не само за централната част на Варна, където "синята зона" сложи известен ред, но и в крайните квартали, където до преди години този проблем не съществуваше. Нарасналия брой на жителите на морската столица и драстичния скок на броя на автомобилите обаче задръсти не само изградените паркинги, но и много зелени площи, малки улички и алеи в целия град. Именно заради претенциите за паркомясто често се стига до скандали и саморазправи сред съседите.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenec-sutvori-parking-instrukciya-i-prizova-za-tolerantnost-susedite-880793
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.