Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майка алармира за опасност в Морската градина на Варна
Автор: Пламена Николова 08:44 / 15.07.2019Коментари ()8480
Майка от Варна сигнализира чрез Varna24.bg отговорните институции за потенциална опасност на оживено място в Морската градина на Варна.

"Здравейте, при разходка в Морската градина с децата ми направи впечатление, че до новото мостче на желанията има бетонен мост, на който част от оградата липсва. Съществува реална опасност да падне някое дете. Там минава огромен поток от хора. Дори наличният парапет е много нисък и мястото като цяло не е достатъчно обезопасено. Знаем, че в парка родителите пускат на воля децата си да тичат, да хвърчат с тротинетки и велосипеди, като смаят, че в градината са на сигурно място. За да бъде обаче наистина обезопасена тази централна алея и да бъде предотвратен нещастен инцидент, е добре навреме да бъдат взети мерки и да бъде изградена стабилна и висока ограда. Искрено се надявам чрез вас сигналът ми да стигне до отговорните институции и да бъдат взети спешни мерки, преди ад се  е стигнало до нова трагедия с дете", пише ни нашата читателка. 

Припомняме, че наскоро приключи ремонтът в много зони от Морската градина. Беше реставрирано в автентичния му вид Мостчето на желанията, макетът на Черно море пред Аквариума, розариумът, както и още доста кътчета в парка.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Maika-alarmira-za-opasnost-v-Morskata-gradina-na-Varna-882348
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.