Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Да няма неразбрали: 50 км/ч е максималната скорост по новия бул. "Левски“ !
Автор: Пламена Николова 09:54 / 19.07.2019Коментари ()23790
Максимално разрешената скорост за движение по бул. "Васил Левски“ е 50 км/ч,  отговаряща за движение в населени места. Това съобщиха при запитване за Varna24.bg от варненската полиция.  

Предвид зачестилите катастрофи в новите кръгови кръстовища по булеварда, от полицията дадоха следните препоръки на водачите:

При приближаване на кръгово кръстовище следва да се обърне внимание на предварителния указател даващ информация за начина на движение в кръговото кръстовище. Да се спазва пътната маркировка имайки предвид насочващите стрелки указващи задължителната посока на движение. Навлизащите в кръговото кръстовище са без предимство и следва да осигурят безпрепятственото преминаване  на движещите се в кръга.

Относно запитване от страна на медията ни дали има много подадени сигнали за гонки с мотори и коли във Варна, от ОД МВР отговориха:

При установяване на струпване на автомобили  и хора, движещи се с автомобили и мотоциклети, както и при получаване на информация за струпване на хора  с мотоциклети и автомобили се насочват полицейски сили от ОД на МВР Варна, с оглед  извършване на проверка на водачите и предотвратяване на извършване на нарушения на ЗДв.П. /в частност нерегламентирани състезания/.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Da-nyama-nerazbrali-50-kmch-e-maksimalnata-skorost-po-noviya-bul-Levski--883523
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.