Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Черна неделя! Трети млад човек си отиде без време за последните 12 часа след неописуема трагедия край морето!
Автор: Екип Varna24.bg 11:27 / 28.07.2019Коментари ()2271
©
Тийнейджър почина след падане от най-високата част на изоставен строеж в непосредствена близост до ММЦ-Приморско, разказаха очевидци на трагедията. Инцидентът е станал около полунощ днес, 28 юли.

Две момчета са се покатерили на недовършената сграда и при опит да си направят селфи, единият пада и загива на място. Трагедията е неописуема. На място веднага пристигат полиция, пожарна и линейка, но травмите на момчето са несъвместими с живота. В момента полицаи извършват повторен оглед на мястото на инцидента, пише изданието "Флагман".

Plovdiv24.bg припомня, че за последните 12 часа това е трети млад човек, който си отива без време. Най-напред ви съобщихме за огромната трагедия на пътя Пловдив-Пазарджик, при която 16-годишно дете загина. След това от Кюстендилско долетя нова черна вест, свързана с нелепата смърт на млад мъж, опитал да смени изгоряла крушка в заведение. С информацията от района на Приморско жертвите вече са три!


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Cherna-nedelya-Treti-mlad-chovek-si-otide-bez-vreme-za-poslednite-12-chasa-sled-neopisuema-tragediya-krai-moreto-885622
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.