Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млад журналист коментира "войната" по пътищата с деца и младежи в "Камчия"
Автор: Пламена Николова 16:25 / 22.08.2019Коментари ()2201
©
В комплекс "Камчия“ журналистът Георги Стоянов представи книгата си "Останете живи", посветена на "войната“ по пътищата пред деца и младежи, които са част от диабетния лагер "Докосни дъгата“. Това предизвика много емоции и дискусии като накара всички да се замислят и осъзнаят колко е важно да бъдат отговорни и разумни участници в движението.

Младият журналист е в комплекс "Камчия“ по покана на диабетния лагер "Докосни дъгата“, който е част от дейностите по проекта "Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“.

Организаторите на диабетния лагер с председател д-р Денислава Ангелова са поканили много известни български спортисти и знакови личности. Днес  от 20:00ч.в "Камчия“ децата ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от "Тутурутка“, а в петък/23.08.2019/ от 14:00ч. на футболното игрище на спортен
©
комплекс "Камчия", звездата на Лудогорец - Моци ще изненада децата като проведе тренировка съвместно с тях. Моци ще пристигне в "Камчия" с талисмана на Лудогорец - орелът, Фортуна.  

Главната идея на организаторите на диабетния лагер е чрез спорт, музика, култура и дискусии "лице в лице“ да насочат вниманието на подрастващите към изграждане на взаимоотношения, основаващи се на приятелство, уважение и толерантност.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mlad-zhurnalist-komentira-voinata-po-putishtata-s-deca-i-mladezhi-v-Kamchiya-892492
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.