Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Условна присъда за мъжа, хванат за пореден път зад волана без книжка и след коктейл от наркотици
Автор: Пламена Николова 14:51 / 09.09.2019Коментари ()3936
©
В бързо производство Районен съд - Варна осъди 29-годишен мъж за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.                                                                                        

По силата на постигнато в съдебна зала споразумение, подсъдимият призна вината си по повдигнатото му обвинение – по член 343б, ал.3 от Наказателния кодекс. Вечерта на 29 август тази година, при управление на автомобил "Ауди“ по главен път Варна – Добрич, край изхода на град Аксаково, на подсъдимия била извършена проверка от полицейски екип. Водачът не представил шофьорска книжка и справката показала, че никога не е притежавал свидетелство за управление на автомобил, за което на място му бил съставен акт за административно нарушение. Междувременно той бил тестван с дрегер за употреба на наркотични вещества, като пробата дала положителен резултат за наличие на кокаин и опиати.      

29-годишният мъж е осъждан. Той получи наказание от 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Uslovna-prisuda-za-muzha-hvanat-za-poreden-put-zad-volana-bez-knizhka-i-sled-kokteil-ot-narkotici-896741
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.