Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В "Приморски" продължава работа по разрешаването на важен за жителите на района проблем
Автор: Стоян Маджиров 10:50 / 19.09.2019Коментари ()2180
През настоящата година районната администрация в "Приморски" продължава работа по разрешаването на важен за жителите на района проблем, а именно обособяването на нови места за паркиране. В близост до новоремонтирания пешеходен подлез на спирка "Спортист“ в ж.к. "Чайка“, беше обновена съществуващата тротоарна площ, като освен тротоара за пешеходци, се изгради и паркинг на "тревна фуга“, с обособени нови 25 броя паркоместа, съобщават от районното кметство.

Живущи от съседния блок 28 в ж.к. "Чайка“ потърсиха контакт с кмета на Община Варна и кмета на Район "Приморски“, като изразиха желанието си, да бъде оформен подобен паркинг и пред техния блок. Отчитайки положителното мнение на гражданите, по отношение на този начин на обособяване на нови места за паркиране. Специалисти извършиха оглед на място и установиха, че е налице технически възможно удовлетворяване на искането. Администрацията предприе действия и възложи изпълнението на паркинг на "тревна фуга“ с нови 35 броя места и пред блок 28 в ж.к. "Чайка“ в рамките на проект: "Благоустрояване, строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на междублокови пространства, детски и спортни площадки/комплекси и елементи на прилежащата техническа инфраструктура за нуждите на Община Варна.


https://www.varna24.bg/novini/varna/V-Primorski-produlzhava-rabota-po-razreshavaneto-na-vazhen-za-zhitelite-na-raiona-problem-899291
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.