Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Показаха уникална снимка на Бойко Борисов като малък
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 27.09.2019Коментари ()4279
©
Майката на Бойко Борисов - Венета, неочаквано се оказа в центъра на словото на домакина Ли Нак Йон при официалната церемония във втория ден от посещението на острова на българския министър-председател. По време на войната много деца от севера и юга на корейския полуостров останаха сираци, 500 от Северна Корея са били приети в България, а майката на Бойко Борисов е била учителка на част от тях, разказа изненадващо премиерът Нак Йон по време на официално приветствие към българския премиер.

Майката на Борисов е починала преди близо две десетилетия, той неведнъж откровено е споделял как със сестра си - д-р Красимира Георгиева, са водили битката за живота ѝ. Тя си отива след злокачествено заболяване. България е много специална за мен, тя е първата ми любов, обясни още корейският министър-председател.

Повод за това топло признание бе фактът, че след като става премиер на страната си през 2017 г., първото му посещение в чужбина е именно в София. “В България казваме, че първата любов ръжда не хваща. Нека развиваме отношенията си и сте винаги добре дошли при първата си любов", отвърна му Бойко Борисов, цитиран от "24 часа".


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Pokazaha-unikalna-snimka-na-Boiko-Borisov-kato-maluk-901166
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.