Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Брутално изнудване! Инспектор от ДАИ купил 12 апартамента от рушветите!
Автор: Гено Петров 10:31 / 04.10.2019Коментари ()1637
©
Окръжна прокуратура Пловдив даде брифинг по повод извършени процесуално-следствени действия в ДАИ, предаде Plovdiv24.bg. Ето какво бе съобщено на нея от окръжния прокурор Румен Попов:

"Служители на ДАИ Пловдив са изнудвали собственици на различни транспортни дружества. Размерът на подкупа е в зависимост от големината на фирмата. Трима са задържани за подкуп с изнудване, това е бизнес мазохизъм. Налага се да молим пострадали дружества, които са убедени, че тези хора ще излязат на свобода и не искат да ни съдействат.

Касае се за купища нередности. Установени са 12 недвижими имота на един от корумпираните служители, които той е давал под наем и които са били на името на родителите му и безработния му брат. Съпругата му е извършвала брокерска дейност, без да има такива правомощия. 

Смятам, че е възможно кръгът на обвиняемите да бъде разширен. Временният шеф на ДАИ Пловдив Анна Генова е освободена поради липса на доказателства. Трите задържани лица са инспектори. Те твърдят, че са се отчитали именно на нея, но на този етап нямаме такива доказателства".

Очаквайте още новини по темата, както и видео от пресконференцията!



Още по темата: общо новини по темата: 3
18.02.2022 »
05.10.2019 »
03.10.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Brutalno-iznudvane-Inspektor-ot-DAI-kupil-12-apartamenta-ot-rushvetite-903125
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.