Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трогателно! 9-годишно момченце даде всичките си събрани парички в помощ на човек в нужда
Автор: Екип Varna24.bg 09:52 / 13.10.2019Коментари ()1585
© Varna24.bg
Изпращам ти всичките пари, които съм събрал, и се надявам да помогна. Нека победим заедно. Това гласи писмото на 9-годишното момченце до баскетболния съдия Владимир Цеков, който е парализиран от гърдите надолу, пише "Телеграф".

Преди дни жестът на хлапето с инициали Л.У. трогна хиляди българи в социалните мрежи.

"Здравей, аз съм на 9 г. и тренирам баскетбол от 4 г. в "Спортни таланти", започва трогателното писмо на момченцето. "Освен на техники треньорите ни учат да бъдем добри и да си помагаме и че, ако сме единни, винаги можем да победим.

Пожелавам бързо възстановяване и много скоро да ви видим в залата", пише третокласникът. Малкият Л.У. дари за Цеков 323,24 лева, Върху листа с милите думи малчуганът е изрисувал баскетболни топки.

Благотворителната кампания за набиране на средства за председателя на Съдийската комисия Владимир Цеков продължава. На 2 юли 2019 година, ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък инцидент с мотор. Лекари дават надежди за възстановяване, но това ще бъде трудно, предстоят и операции на гръбначния стълб.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Trogatelno-9-godishno-momchence-dade-vsichkite-si-subrani-parichki-v-pomosht-na-chovek-v-nuzhda-905228
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.