Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Конференция "Правото и бизнесът в съвременното общество“ предстои в ИУ-Варна
Автор: Пламена Николова 13:39 / 05.11.2019Коментари ()1880
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 8.11.2019 г. от 9.30 ч. в зала 1 на Икономически университет – Варна в рамките на традиционната за катедра "Правни науки“ есенна научна сесия ще се проведе национална научна конференция "Правото и бизнесът в съвременното общество“.

Идеята на форума е да даде поле за дебати, дискусии и презентация на научни разработки в сферата на публичното и частното право, различните проблеми на икономиката и икономическата наука, касаещи правна регулация на отделни икономически взаимовръзки. 

Официални гости на научната конференция ще бъдат  председателят на Върховният административен съд Георги Чолаков, партньорите на катедрата от варненските Апелативен, Окръжен, Районен, Административен съд, както и началникът на Затвор – Варна Йордан Йорданов.

По предварително заявени доклади се очаква да участват представители на академичната общност от различни университети в страната, на адвокатурата, Камарата на медиаторите във Варна, практикуващи юристи, началникът на отдел "Правно обслужване“ в Дирекция "Преструктуриране на кредити“ към БНБ, докторанти.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Konferenciya-Pravoto-i-biznesut-v-suvremennoto-obshtestvo-predstoi-v-IU-Varna-911350
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.