Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откриха изложението Туризъм Експо Дестинация Варна
Автор: Пламена Николова 16:06 / 21.11.2019Коментари ()2087
©
Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира на едно място хотелиери, ресторантьори и всички, работещи в сферата на туризма, отвори врати в Двореца на културата и спорта в морската столица.

Събитието беше открито от областния управител Стоян Пасев, който пожела успех на участниците в мероприятието.

В тазгодишния форум, който ще продължи до 23-и ноември се включват близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, предлагащи иновативни услуги. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма.

В рамките на Туризъм Експо Дестинация Варна се провежда и Конференция, в която ще се обсъждат актуални теми като: Нови дестинации, нови полети и възможности за региона през 2020та година. Дирекция "Туризъм“ на Община Варна ще представи резултатите от туристически сезон 2019та, както и какви са тенденциите и перспективите за следващата година. Бъдещето на дигиталния туризъм, силата на смарт технологиите и оптимизацията на разходите в хотелите и туристическите обекти са теми, които ще бъдат коментирани по време на Експото.

Туризъм Експо Дестинация Варна ще продължи до 23 ноември – събота. Входът е свободен за всички посетители. Варненци и гости на морската столица ще имат възможност да участват в томбола за награди: спа-почивки, ски-ваканция в Боровец, куверти за Новогодишната нощ, вечери за двама, телевизори и още много изненади очакват гостите на Туризъм експо. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 18 часа в зали Младост на Двореца на Културата и спорта.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Otkriha-izlozhenieto-Turizum-Ekspo-Destinaciya-Varna-915718
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.