Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: Работим по изграждане на нов парк с голям спортен и детски комплекс във "Виница"
Автор: Пламена Николова 11:18 / 26.11.2019Коментари ()5579
Работи се активно по изграждането на нов парк във "Виница", научи Varna24.bg. Това сподели кметът на Варна Иван Портних в личния си профил във фейсбук. Ето какво коментира той: 

"В момента във Виница работим по изграждане на нов парк с голям спортен и детски комплекс, след което ще ремонтираме и улицата до ОДЗ "Иглика", както и всички по-малки улици в района."

Той допълни и радостта си от откриването на новата детска градина в района, за която медията ни вече съобщи:

"Новият корпус на ОДЗ "Иглика“ в кв. "Виница" бе осветен. Строежът бе завършен за една година. В новото крило има 4 групи, медицински кабинет, стаи за персонала, изградена е и топла връзка с другата сграда на детското заведение. Разширено е дворното пространство, където вече има четири площадки за игри. Това е второ мащабно строителство в детското заведение в рамките на 5 години. През 2014 г. изградихме нова сграда - с допълнителни 60 места за деца. Средствата бяха осигурени от републиканския бюджет.", написа Портних.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Rabotim-po-izgrazhdane-na-nov-park-s-golyam-sporten-i-detski-kompleks-vuv-Vinica-916840
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.