Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майка от Варна се оплака: Автобуси редовно подминават детето ми на спирката!
Автор: Пламена Николова 09:39 / 29.11.2019Коментари ()5659
© Виждам те КАТ-Варна
Майка на ученичка от Варна сподели възмущението си от факта, че автобуси и тролейбуси не веднъж подминават детето й на автобусна спирка "Средношколска 2" в посока "Почивка", без да спрат, научи Varna24.bg.

Ето какво коментира Петя Конова в групата "Виждам те КАТ-Варна", като публикува и снимка на тролейбуса, подминал дъщеря й тази сутрин: 

"Това е поредното същество, което подмина детето ми на спирката в седем сутринта днес. Вътре се е возила една съученичка на дъщеря ми, която е попитала защо не е спряла на спирката, при условие, че там чака човек, а водачката се е направила, че не я чува. Мъжът ми я настигна на обръщача на "Почивка", за да и потърси сметка, а тя не му отворила... Днес детето го подминаха още два автобуса. Всеки ден е така. Миналият месец писах тук. Звънях на горещия телефон в Общината. Десетки обаждания и имейли в "Градски транспорт". Ефект нула!"

За медията ни обаче Петя уточни, че е получила обратна връзка след обаждането на горещия телефон в Община Варна, откъдето са й обяснили, че по сигналът й е изготвен доклад. След като притеснената майка изпратила информация и на личния имейл на кмета Иван Портних, получила от там входящ номер на сигнала си. Разговор имало и с шефа на "Градски транспорт" инж. Злати Златев, който обещал да вземе спешни мерки за решаването на проблема.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Maika-ot-Varna-se-oplaka-Avtobusi-redovno-podminavat-deteto-mi-na-spirkata-917700
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.