Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Белослав обнови най-голямото си читалище по проект "Красива България“
Автор: Пламена Николова 17:28 / 13.12.2019Коментари ()1512
©
Приключиха дейностите по проекта на Община Белослав "Осигуряване на достъпна среда на обществена сграда Народно читалище "Съзнание - 1926 г.“ в гр. Белослав, Община Белослав". Той е финансиран по Проект "Красива България“. Общият му бюджет е 80 936 лв. с ДДС.

По проекта са подменени старите дървени врати и каси на читалището с PVC. Монтирани са нови моноблокове и мивки на санитарните помещения. Извършена е частична подмяна на ВиК инсталацията. Обособено е помещение, пригодено за хора в неравностойно помещение, за което е доставено и монтирано специализирано санитарно оборудване. По проекта е направена нова фаянсова облицовка, стените са изцяло пребоядисани. На пода е поставен гранитогрес. Изградена е рампа за хора с двигателни проблеми.

След изпълнението на проекта по Програмата за развитие на селските райони 20014-2020г., в резултат на който читалището се сдоби с мебелно и техническо оборудване, сега е извършен и основен ремонт на санитарните възли, с което жители и гости на града ще имат възможност да използват модернизирана сграда, осигуряваща добри условия за културно-развлекателни дейности.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Beloslav-obnovi-nai-golyamoto-si-chitalishte-po-proekt-Krasiva-Bulgariya-921656
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.