Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кампания "Дари кръв – вземи билет“ стартира във Варна
Автор: Пламена Николова 15:10 / 04.02.2020Коментари ()1571
©
На 6 февруари 2020 година (четвъртък) от 12 до 16 часа в сградата на БЧК – Варна на ул. "Братя Шкорпил“ № 3 ще се проведе първата за годината кръводарителска кампания "Дари кръв – вземи билет“.

Благодарение на подкрепата на екипа на INTELLIGENT MUSIC PROJECT първите двадесет кръводарители ще получат като жест на благодарност към техния акт на хуманност билет за премиерния концерт в България на INTELLIGENT MUSIC PROJECT feat. SIMON PHILLIPS, RONNIE ROMERO & RICHARD GRISMAN, който ще се проведе на 21 февруари от 20 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.       

На 21 февруари SIMON PHILLIPS (Toto), RONNIE ROMERO (Rainbow) и RICHARD GRISMAN (River Hounds) ще изпълнят хитовете на Intelligent Music Project. Те ще представят последния албум “Sorcery Inside", както и “Life Motion", който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се включат едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Областен съвет на БЧК – Варна, Български младежки Червен кръст – Варна, Медицински университет – Варна и Регионалният център по трансфузионна хематология стартират пилотната кампания "Дари кръв - вземи билет“ с подкрепата на Община Варна през 2017 година. Първото издание се проведе в рамките на 17-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми. Целта на кампанията е да мотивира младите хора да станат доброволни кръводарители, да повиши информираността им по темата и по този начин да се намали недостига на кръв на национално ниво. Дарителите получават безплатен билет за филмова прожекция, театър или друго културно събитие, осигурени от партньори на инициативата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Kampaniya-Dari-kruv-vzemi-bilet-startira-vuv-Varna-934114
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.