Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тежък инцидент в пловдивско училище, момиче е със спукано ребро!
Автор: Адриана Георгиева 14:44 / 18.02.2020Коментари ()1140
©
Момче от 3-ти клас в пловдивското училище ОУ "Елин Пелин" е ударило в гърба своя съученичка, от което момичето е със спукано ребро. За насилието в класната стая в Plovdiv24.bg се оплака Петя Малинкова, майка на пострадалата.

"Съученик на дъщеря ми със силен удар в гърба й е причинил телесната повреда - спукано ребро в края на януари. Тя е седяла на чина и е рисувала в момента, в който той я удря в гърба. Имам подадена жалба към директора, събирал се е учителски съвет, на който аз не съм била поканена. Няма решение и отговор от директора на училището" разказа Петя Малинкова пред наш репортер. 

По думите на жената, детето изпитва силни болки и се налагало да й дава обезболяващи, въпреки че продължава да ходи на училище. 

"Много е лесно да я преместя в друго училище, но тогава насилникът остава ненаказан" заяви още майката. 

Избухливото момче имало брат близнак, били крайно агресивни и непрекъснато предизвиквали инциденти. 

"Притеснявам се, защото те продължават да ходят на училище заедно, по цял ден са в една стая. Казала съм на дъщеря ми да седи по-далече и да не комуникира с него" разказа Петя. Тя е очаквала директорката да вземе съответните мерки и да уведоми социалните служби. 

"Насявам се да получа някакъв отговор, който трябва да вземе решение - да го вземе и да има последствия, защото всичко остава ненаказано", завършва разказа си притеснената майка. 

Наш репортер се свърза с директора на ОУ "Елин Пелин" Татяна Вангелова.

"Разглежда се поведението на двете страни. Извикали сме родителите на момчето, не сме засегнали правата на никого", бе нейният коментар по темата.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Tezhuk-incident-v-plovdivsko-uchilishte-momiche-e-sus-spukano-rebro-937484
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.