Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ФКЦ Варна отмени постановки, определени са нови дати
Автор: Екип Varna24.bg 12:57 / 09.03.2020Коментари ()3910
©
Фестивалният и конгресен център във Варна отменя някои от културните събития на територията на комплекса съобразявайки се cъс Заповедта на Министъра на здравеопазването и с цел превенция срещу епидемията от коронавирус, съобщиха от институцията.

Част от събитията са пренасочени с нова дата:

"Сборен моноспектакъл - Мариус 50“ , който трябваше да се играе на 16-ти март  ще се играе на 6-ти април 2020 г.

Отлага се и концертът на Ансамбъл "Чинари" от 17-ти март  за 15-ти април.

Постановката "Кризисен център" с първоначална дата на 10-ти март  няма да се играе. Допълнително ще бъде обявена дата за това представление.

Всички закупени билети ще важат без допълнителна презаверка за новите дати, съобщават още от ФКЦ-Варна.

Концертът на Доминик Милър, който трябваше да се проведе на 13 март 2020 г. във Фестивалния и конгресен център във Варна, няма да се състои на тази дата. Това съобщиха за Радио Варна от Фестивалния комплекс. По-късно днес се очаква организаторите да информират дали ще бъде определена нова дата за концерта или не. Причина за отмяната е заповедта за забрана на всички културни прояви на закрито с цел превенция срещу епидемията от коронавирус.

Доминик Милър, автор на едни от най–големите хитове на Стинг, като Shape Of My Heart, La Belle Dame Sans Regrets и много други, щеше да гостува за първи път във Варна този месец. Концертът му е част от световно турне, на което той представя последния си албум "Absinthe", заедно със своята банда - Никола Фижман – бас, Сантиаго Ариас – бандеон, Рани Криджа – перкусии и Якоб Карлсън – клавишни.

Телефон за връзка с центъра 052 686 – 214.


https://www.varna24.bg/novini/varna/FKC-Varna-otmeni-postanovki-opredeleni-sa-novi-dati-942768
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.