Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Надрусан шофьор с варненски "Мерцедес" помете колоездач в Оброчище
Автор: Пламена Николова 08:48 / 07.04.2020Коментари ()2836
©
На 6 април, около 15:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в с. Оброчище, обл. Добрич. На място е установено, че инцидента е възникнал между лек автомобил "Мерцедес" с варненска регистрация и велосипедист.

При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 27-годишен мъж от с. Оброчище, водач на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

За още един случай, при който е засечен мъж да шофира след употребата на дрога, съобщават от пресцентъра на полицията в Добрич.

Вчера, около 15:00 часа на КПП Варна е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген", управляван от 32-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Nadrusan-shofyor-s-varnenski-Mercedes-pomete-koloezdach-v-Obrochishte-953800
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.