Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ремонтът на ул. "Д-р Пискюлиев" е към своя край
Автор: Пламена Николова 09:39 / 07.05.2020Коментари ()2841
Ремонтът на ул. "Д-р Пискюлиев" - от бул. Владислав Варненчик" до ул. "Ангел Кънчев", е към своя край, научи Varna24.bg от публикация и снимки, споделени от кмета на Варна Иван Портних в социалната мрежа.

"Готови са тротоарите, полага се асфалтово покритие, предстои да бъде положена маркировка", написа кметът. 

Както медията ни съобщи, продължава работата по инфраструктурните обекти във Варна. Фирмите-изпълнители са длъжни да инструктират работниците и служителите си за спазване на санитарни изисквания за безопасност. 

В момента основен ремонт се извършва на улици в район "Одесос“ и в район "Приморски“ с  преасфалтиране и ремонт на тротоарите. 

Обхванати са улиците "Ангел Кънчев“ и "Д-р Пискюлиев“, където текат довършителни дейности. Работи се по ул. "Г. С. Раковски“ в отсечката от ул. “Цар Асен“ до ул. "Марин Дринов“, по ул. "Царевец“  - в отсечката от "Ген. Колев“ до бул. "Осми Приморски полк“.

Строителни дейности на пътната инфраструктура се изпълняват в кв. "Виница“ – улиците "Св. Пророк Илия“, "Св. Йон Кръстител“, "Св.  Димитър Солунски“. Почти готов е спортният комплекси на ул. "Студентска“, в район "Приморски“.

Работи се по изграждането на модерният спортен комплекс в район "Вл. Варненчик“ и комплексът за спорт и отдих във "Виница".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Remontut-na-ul-D-r-Piskyuliev-e-kum-svoya-krai-964105
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.