Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Уличните атракции откриха сезона във Варна, градът "бръмна" от усмихнати хора
Автор: Пламена Николова 09:17 / 11.05.2020Коментари ()7528
Животът във Варна се завърна с пълна сила като пълноводна река. Центърът и Морската градина "бръмнаха" от усмихнати хора, които се възползваха от прекрасното време в почивните дни, видя репортер на Varna24.bg.

Заведенията се напълниха и дадоха надежда на работещите в туристическия бранш, че прогнозите за провален сезон няма да се сбъднат. 

Хората, зажаднели за човешка близост в месеците на изолация, сякаш забравиха за страха от заразата и апелите за дистанция. Напълниха се не само заведенията в центъра и по плажа, но и автобусите на градския транспорт, където пътниците също свободно общуваха помежду си, макар и с предпазни маски. 

Особено настроение в морския град създават уличните атракции, които откриха сезона. Мизиканти, художници, мимове и други характерни за разгара на лятото улични артисти, забавляват малки и големи на входа на Морската градина и по алеите на парка. 

Децата "нападнаха" любимото криво дърво в градината и общуваха свободно помежду си след дългите дни на престой по домовете си, далеч от приятели и съученици. 

Въпреки еуфорията от свободата и опиянението от прекрасното време, Varna24.bg апелира за спазване на наложените правила и мерки за недопускане на разпространението от коронавирус в най-красивия български град.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ulichnite-atrakcii-otkriha-sezona-vuv-Varna-gradut-brumna-ot-usmihnati-hora-965278
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.