Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха наркодилър и приятелката му с много дрога и пари при спецакция във Варна
Автор: Пламена Николова 13:27 / 26.05.2020Коментари ()2602
Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е проведена на 22 май на територията на гр. Варна.  

В района на лятно кино "Тракия“ криминалистите задържали 24-годишен мъж, осъждан за разпространение на наркотици, от когото са иззети пакетчета с кристално вещество.  

В рамките на проверката униформените установили, че в автомобила му го изчаквала 22-годишна местна жителка. 

При последвалите процесуално следствени действия в обитавани от двамата жилища на три адреса във Варна, както и в два леки автомобила, ползвани от мъжа, са намерени и иззети кокаин – 36,59 г, метамфетамин – 1896,59 г и марихуана – 966,13 г, както електронни везни, ползвани от двамата, мобилни телефони и голяма сума пари - над 20 000 лв.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор при Варненската окръжна прокуратура. Със съдебно решение на 24-годишния е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“. Работата по случая продължава.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zadurzhaha-narkodilur-i-priyatelkata-mu-s-mnogo-droga-i-pari-pri-specakciya-vuv-Varna-969769
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.