Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наказаха шофьор без книжка, седнал пиян зад волана
Автор: Пламена Николова 15:20 / 02.06.2020Коментари ()1246
© Varna24.bg
В бързо производство, Районен съд - Варна осъди 31-годишен неправоспособен водач за управление на автомобил в нетрезво състояние, съобщиха от пресцентъра на съда.  

Случаят е констатиран при контролна проверка на 1 март тази година в град Долни чифлик. След полунощ, в ранните часове на тази дата 31-годишният подсъдим, който е неправоспособен и никога не е притежавал свидетелство за управление на МПС, в нетрезво състояние се качил в лек автомобил "Фолксваген“, привел го в движение и тръгнал да се придвижва с него по улиците на града. При извършената му от полицейски екип проверка с дрегер се установява, че 31-год. неправоспособен водач шофира с концентрация на алкохол от 2,04 промила алкохол в издишания въздух. Той отказал да даде кръвна проба за изследване.

Пред съда 31-год. водач призна вината си. По силата на постигнато и одобрено в съдебна зала споразумение му беше наложено наказание от 9 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години, както и глоба в размер на 500 лева. Съдебният акт е окончателен.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Nakazaha-shofyor-bez-knizhka-sednal-piyan-zad-volana-971955
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.