Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изследват безплатно репродуктивното здраве на 155 варненци
Автор: Пламена Николова 11:51 / 04.06.2020Коментари ()1238
©
Младежката хуманитарна организация “Интеракт клуб Варна" ще изследва безплатно репродуктивните способности на 155 човека с помощта на фондация "Мечта за Дете“, съобщи за Varna24.bg Никол Вълканова, президент на клуба.  

"През декември месец младежите от Интеракт клуб Варна и Интеракт клуб Варна-Евксиноград проведоха поредния благотворителен коледен базар на име "Дари Коледна надежда“. Финалните събрани средства бяха 3890 лв., с които имаме възможността да изследваме безплатно репродуктивните способности на 155 човека с помощта на фондация "Мечта за Дете“. 

Заедно с фондацията ще финансираме прегледите на млади мъже и жени и ще ги информираме как да се грижат за репродуктивното си здраве. Изследванията ще се проведат в периода от 15-ти до 19-ти юни в лабораторията на Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна. 

Лични безплатни консултации ще бъдат предоставени от д-р Сашо Райков на същото място, на 18-ти юни, а преди това той ще проведе LIVE онлайн информационна лекция на 13-ти юни от 11:30, в страницата на събитието “Изследвай бъдещето". Той ще ни информира как да се грижим за репродуктивното ни здраве.

С тази инициатива целим да помогнем на много млади български двойки и семейства, като им предоставим полезна информация във връзка с репордуктивното здраве,как да се грижат за него и да предотвратим късното диагностициране на репродуктивни проблеми", съобщава Никол Вълканова.

Повече информация може да получите от страницата на събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/245082980106808


https://www.varna24.bg/novini/varna/Izsledvat-bezplatno-reproduktivnoto-zdrave-na-155-varnenci-972588
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.