Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира безплатно лятно училище "Християнче“ към школите на ОДК във Варна
Автор: Пламена Николова 10:53 / 08.06.2020Коментари ()3168
© Varna24.bg
Лятно училище "Християнче“, в което могат да се обучават свободно децата на Варна, отвориха от днес школите по православни и християнски ценности при ЦПЛР – Общински детски комплекс, предаде репортер на Varna24.bg.

Прекрасни занимания и знания, обогатяващи детската емоционалност и култура предвижда програмата за малчуганите, сподели за медията ни директорът на Общинския детски комплекс Монка Николова. 

Занятията се провеждат всеки делничен ден, от 10:00 до 16:00 ч. в Духовно-просветен център "Св. Архангел Михаил“, църквата "Св. Атанасий“, Библейски център и Морската градина. Заниманията са предназначени за деца на възраст от 7 до 14 години.

Децата ще бъдат обучавани по забавен начин в краезнание, предвидени са посещения във варненски храмове, исторически забележителности и паметници на културата с важно значение за града.

Малчуганите ще се радват на игри на открито, свързани с възпитание на приятелство, задружност и развиване на креативност и работа в екип.

Заниманията в Духовно- просветен център "Св. Архангел Михаил“ предвиждат месене на хляб; рисуване на икона; игри за добродетели, прожекции на филми.

Посещение на интерактивни музеи в града и приложни дейности в ОДК, са само част от изненадите за децата, които ще се включат.

Децата се събират в 10.00 часа в двора на ЦПЛР-ОДК, гр. Варна на ул. "Петко Каравелов“ 3А и се вземат от същото място в 16.00 часа.

Те трябва да бъдат подходящо облечени и да носят раница с вода, суха храна, мокри и сухи кърпички.

За да бъде детето Ви включено в летните занимания е необходимо да попълните декларация. 

Попълнете декларацията тук: https://docs.google.com/forms/d/14zFq-1aIHDSY-sTmG2_Tr7X39JCz9a04u9mMvsW0N6s/viewform?ts=5ed0e9cd&edit_requested=true

Повече за инициативата, финансирана от Община Варна, споделя във видеото директорът на ОДК Монка Николова!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Startira-bezplatno-lyatno-uchilishte-Hristiyanche-kum-shkolite-na-ODK-vuv-Varna-973543
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.