Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Внимавайте! Психичноболен мъж се шляе в пороя по централните булеварди във Варна!
Автор: Пламена Николова 15:21 / 15.06.2020Коментари ()9705
Пороен дъжд залива Варна с пълна сила, а улиците и булевардите на морската столица отново потънаха под вода, видя репортер на Varna24.bg.

В суматохата, докато водачите се опитват да изплуват в придошлата вода, психичноболен мъж, добре познат на варненци, се шляе в локвите почти по средата на пътното платно.

Мъжът, който често носи две туби с вода или кара колело по същия неадекватен начин в средата на пътното платно, този път бе забелязан да се спуска в средата на булевард "Цар Освободител" от светофара на МБАЛ "Св. Анна" в посока Червения площад. 

Голяма част от водачите останаха толератни към лежерната разходка на мъжа под дъжда, но появата му на пътното платно създава сериозен риск не само за неговата сигурност, но и за здравето и живота на шофиращите, в случай че остане незабелязан в поройния дъжд. 

Припомняме, че вчера заради пороя бе затворен участък от бул. "Левски" от бул. : 8-ми приморски полк" до сградата на РЗИ във Варна, където се наложи да бъдат почистени аварийно отводнителните шахти, за да бъде облекчено наводнението. Под вода бяха зеленчуковата борса и много други участъци в града, където имаше затънали автомобили.

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че не е имало сигнали за  бедстващи хора при вчерашните валежи. Екипи на пожарната са били пратени да отводняват приземни и избени помещения по пътя за Галата, на Траката и в Провадия. 

Не е ясно още какви ще са щетите от поредната порция обилен дъжд, който продължава да вали над Варна и в момента.




Още по темата: общо новини по темата: 7
22.06.2020 »
21.06.2020 »
16.06.2020 »
15.06.2020 »
15.06.2020 »
14.06.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Vnimavaite-Psihichnobolen-muzh-se-shlyae-v-poroya-po-centralnite-bulevardi-vuv-Varna-975753
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.