Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов: Бил съм и опозиция, и управляващ! Искрено вярвам - съединението прави силата!
Автор: Екип Varna24.bg 22:08 / 10.07.2020Коментари ()1884
©
На специален брифинг днес директорът на Българска народна банка Димитър Радев, министър председателя на България Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов коментираха приемането на България в чакалнята на еврозоната, което стана факт преди минути.

"Време е да се поздравим по отношение на присъединяването на българският лев към влаутният механизъм в чакалнята на еврозоната. Това за нас е само началото. Свързваме кръвоносната система на нашата икономика със най-силните формирования на света. В съвремения глобален свят Европейският съюз трябва да бъде все по-обединен. Имаме шанс в следващите десетилетия да постигнем развитие, което българските граждани заслужават" каза министър Владислав Горанов.

"На всички, които подкрепиха България, изказвам благодарности. Надявам се скоро и нашите съседи Румъния да се присъединят към нас. Същевременно обаче не се радвам, криво ми е. Днес трябваше да сме заедно с президента Радев. .... Дали не можем да проявим малко мъдрост? Моето предложение, включително и към опозицията - да се хванем да работим, митингите да са в заводите и фабриките, тежки времена се задават. Виждате, че прокуратурата всеки ден навестява някое наше министерство. Не се бъркам в работата на прокурорите, не им давам и оценка. Когато сме единни, когато не си правим ние мръсотиите един на друг, България ще дръпне напред! Истински щях да бъда щастлив, и президента да седеше тук."


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-Bil-sum-i-opoziciya-i-upravlyavasht-Iskreno-vyarvam-suedinenieto-pravi-silata-982463
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.