Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Да! Те идват във Варна!
Автор: Екип Varna24.bg 14:54 / 13.07.2020Коментари ()2407
©
Легендите от "Сигнал" са на път да сменят познатото си лого за концерта си на 23 юли 2020 в летния театър във Варна. Засипани от телефонни обаждания с въпроса ще го има ли концерта и дали Ковид-19 ще попречи на провеждането му, организторите също са готови да се съгласят с музикантите и да изберат едно от стотиците предложения на феновете. Сред тях и някои особено интересни, които будят усмивка: "Рок танци с Ковид" , "Ковид-19 е по-малко от Сигнал 42 години" и т.н.

Организаторите са решили, че до края на тази седмица ще бъде избрано ново лого. Те очакват активност и нови идеи от феновете на фейсбук страницата на събитието. Фронтменът Данчо Караджов, който вече се премести в лятната си резиденция на морето, потвърди, че групата е подготвила най-празничния си рок концерт за Варна, и с радост отбеляза, че фенове от цялата страна вече са потвърдили присъствие. Неговата идея за лого на концерта също е интересна: "Рокендрол пандемия 2020". Още два интересни акцента ще видят феновете на групата на концерта във Варна.

Рокери от страната подготвят мото шествие с флагове на сигналистите. Втората изненада, е че за първи път по покана на г-н Караджов концерта ще подгрее младата група "Rival Nation" с програма от световни рок хитове.

Организаторите уточняват, че проявата ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и заетост на Летен театър на 50% от капацитета му! Билети за концерта на "Сигнал" се продават на касата на Летен театър и в мрежата на Ивентим.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Da-Te-idvat-vuv-Varna-983003
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.