Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Осъдиха мъж от Бургаско, счупил ръката на италианец във Варна
Автор: Пламена Николова 15:40 / 22.07.2020Коментари ()1354
©
Илюстрация
Мъж от Бургаско бе осъден от Варненския районен съд за причиняване на телесна повреда, съобщиха от пресслужбата на съда.  

По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, 51-годишен мъж от Бургаско беше признат за виновен по повдигнатото му обвинение в причиняване на средна телесна повреда – деяние, наказуемо по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс. На подсъдимия  бе наложено наказание "пробация“.  В продължение на 8 месеца той ще подлежи на задължителна регистрация по настоящ адрес, с периодичност два пъти седмично, като за същия срок трябва да провежда и задължителни периодични срещи с пробационен служител.

Конкретният случай е от 30 май миналата година във Варна. В резултат на деянието е пострадал италиански гражданин, който получил счупване на кост на ръката, обусловило трайно затруднение в движенията на горния крайник за период от около два месеца.

Съгласно одобреното от съда споразумение, в тежест на подсъдимия са направените по делото разноски за над 500 лева. Съдебният акт е окончателен.

 

 

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Osudiha-muzh-ot-Burgasko-schupil-rukata-na-italianec-vuv-Varna-985384
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.