Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Страховитият Мангъров изнудва известни дами с пикантни снимки, вижте какъв звяр шофира
Автор: Екип Varna24.bg 14:49 / 03.08.2020Коментари ()3235
Страховитият изнасилвач Пеньо Мангъров изнудва за страшно много пари две много известни столични дами. Както медията писа Сашо Чешкия, както е известен още той, е нарушил мярката си неотклонение "домашен арест" в неделя и е бил обявен за общодържавно издирване.

От МВР все още нито отричат, нито потвърждават новината за изчезването на бандита. Мангъров държи под контрол двете известни жени с голи снимки. Едната жертва е една от най-популярните юристки в столицата, а другата е уважавана бизнесдама.

По информация на "Блиц" и двете дават безбожни суми пари, за да удовлетворят желанията на Мангъров. В замяна той пази на сигурно място компроматите срещу тях. Нарушаването на домашния арест е честа приумица на Чешкия. Той е успял да докаже чрез документ, че има здравословни проблеми и всеки ден посещава фитнес клуб, уж, защото има нужда от рехабилитация.

Покрай тренировките Мангъров не бързал да се прибира вкъщи, а обикалял популярните столичния заведения и се фукал колко е недосегаем. В редица сигнали читатели разкриват, че са го засичали в различни точки на София и по нищо не личи, че е подсъдим и с влязла мярка за неотклонение.

Когато нарушава наказанието си, много често Мангъров е бил хващан от патрулиращи полицаи, но е успявал да отърве кожата, като ги е възнаграждавал със солидни рушвети от хиляди левове, за да не го задържат, а да си тръгне по живо, по здраво. Наглостта на Чешкия е толкова безгранична, че постоянно парадира със своето богатство и не спира да качва снимки на мега тузарското си возило "Мерцедес Брабус" с нестандартния номер от пет нули и деветка, и то винаги от знакови заведения.



Още по темата: общо новини по темата: 5
01.11.2022 »
28.06.2022 »
20.03.2022 »
02.08.2020 »
17.04.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Strahovitiyat-Mangurov-iznudva-izvestni-dami-s-pikantni-snimki-vizhte-kakuv-zvyar-shofira-988976
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.