Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
10 години затвор за ген. Кирчо Киров
Автор: Екип Varna24.bg 11:43 / 07.08.2015Коментари (5)969
©
Военният съд осъди ген. Кирчо Киров на 10 години затвор и конфискация на половината имуществуво, съобщават от прокуратурата. Процесът, който се гледаше при закрити врати във Военния съд, изправи бившия директор на НРС на подсъдимата скамейка за това, че за периода 2007-2011 г. 

Киров е присвоил общо около 5 милиона лева, като парите са били във валута - долари и евро.

За улесняване на присвояването Киров, в кръга на своите правомощия, съставил над 1000 официални финансови документа, с цел да бъдат използвани за доказване на несъществуващи служебни разходи.

Фалшивите документи, с които парите са присвоени, са били за специфични нужди на службата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те всичките там са в септичната яма отдавна. Просто от Президентството са натиснали да има присъда. Искат да се отчетат пред Брюксел, че най-после са осъдили висш чиновник за корупция. Че то кой не е за осъждане? Костов, дедо Симо, Сер-Гей, ББ, Орешарски...Заедно с антуража им и министрите. Другата жестока подигравка е, че съдебната реформа се пише от най-корумпираните в съдебната система. Нещо като пчелите против меда или рокаджиите са в борба срещу наркотиците...
0
 
 
Човекът е невинен. Той нямал основание и не постъпвал така, ама го правили подчинени, политици, таласъми, каркоджули, марсианци, Неси и т.н. Съседите го познават като "добър човек",поздравявал ги резовно, имал навика да пита бай Слави "Бай Слави, как я караш, обадиха ли се внуците", за рожден ден черпел с бонбони "Сезони" и крем-карамел. Пестял пари от обяда, живеел скромно, имал само две коли(друг 3 имат неговите най-близки, ама то не е същото), имал само дървена барака в Локорско(щото триетажната вила в Родопите е собственост на сина му, който я закупил, когато е бил още в прогимназията, щото така излиза, ако се сравнят датите) и почивал в петзвезден хотел в Созопол, а не на Бяло море или на Ривиерата. И всички тези приказки за 5 милиона са дрън-дрън-ярина, те са политическа поръчка от ГЕРБ, ръбовете, лично от батэ Борисов, от Ваньо Танов, от Българския Футболен съюз, от Иво Прокопиев, от Домувсчиев, от ЦРУ, от Брюксел и от жителите на планета 49 в съзвездието Сириус
+1
 
 
Присъдата предстои да бъде обжалвана, окончателната присъда съда ще я умува , така че не бързайте загрижени за съдбата му коментари да умувате, нито кирливи радостни възгласи или стихове да редите като тези :"Ех, да барна автомата,с пълнители един чувал,да ги изправя до стената,наредени пе*ал до пе**ли да почна дум,дум,дум,до последния куршум!" :) ;)
+5
 
 
Душичка мамина златна а само как невинно изглежда.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Поскъпване на хранителните продукти
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: