Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
11 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас
јвтор: ¬асил ƒинев 17:12 / 19.03.2020 оментари (82)1485
©
11 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас. “ова стана €сно преди минути на редовната пресконференци€ на††председател€ на Ќационални€ оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски.†“ака разболелите се стават общо 105, като от т€х трима вече починаха. 2 от новите положителни проби са от ѕловдив!

јко прехвърлим бройката от 100 заразени в Ѕългари€, ще преминем към друг модел на работа, защото навлизаме в друга фаза на разпространение на COVID-19, за€ви шефът на Ќационални€ оперативен щаб ген. ћутафчийски на брифинг в ћинистерски€ съвет по-рано днес.†“ой коментира дългото време, което отнемат тестовете за коронавирус и т€хната надеждност.

"–едица индустриално развити държави по света прилагат изключително рестриктивно този вид тестове (за коронавирус), поради това, че те не вършат никаква работа дори да се тестува ц€лото население. “ова не води до нищо полезно за мобилизиране на здравните служби, а най-веро€тно води само до паникьосване в населениетоУ, каза генералът.

"«атова, въпреки че ние не сподел€ме напълно този модел, който французите са възприели, че ще тестват само тежките случаи, приети в болница, ние имаме малко по-широк кръг, засега можем да се справимУ, разкри ћутафчийски.

"ѕостепенно ще се лишаваме от тези луксове във времето и това н€ма да бъде ново за никого. “ова са различни фази в действи€та и това е една от фазите, в ко€то се намираме сега Ц за пациенти под 100 бро€, об€вени в Ѕългари€У, об€сни шефът на ¬ћј.

"—лед 100 бро€ вече прилагаме съвсем различен модел на работа и тези предписани€, които сме дали сега към –«»-тата чрез министерството на здравеопазването, ще подлежат на преработкаУ, каза ћутафчийски, който отбел€за, че "не може да се сравн€ва ситуаци€та в »тали€ и тази в Ѕългари€, ние все още можем да си позволим много луксове в това отношениеУ.†ѕо повод на бързите тестове ћутафчийски разкри, че от 10 тествани в клиниката на ¬ћј, 6-има са дали фалшиво отрицателни тестове.

"√овор€ за 10 доказани случа€, от които 60%, т.е. шестима души, са дали негативен резултат, а са болниУ, каза ћутафчийски.ќще по темата: общо новини по темата: 9401
22.04.2021 »
22.04.2021 »
22.04.2021 »
22.04.2021 »
22.04.2021 »
22.04.2021 »
предишна страница [ 1/1567 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-2
 
 
«ащо по турските телевизии дават интервюта с хора, заразени с короната, а тук не?  ъде са нашите напористи журналисти? »скам да вид€ и чу€ по телевизи€та, как се чувства човек заразен в Ѕългари€, опитват ли се с нещо да го лекуват? Ѕабичка е споделила, че са предлагали 3500 лева на внучката и, да влезне в болница и да € изпишат след време като излекувана от вируса. Ќещо като псевдо милионерите на Ѕожков.
» напред Ѕотев теб обичам аз...
на 19.03.2020 г.
+2
 
 
јз искам да попитам, как така в  азанлък имат бетонни ограждени€ около махалата а ние тук н€маме ...?!
+1
 
 
 раси, кажи си ћангали, които, ако не от сифилис, трипер, ще е корона! ƒа се почувстват и те "царе"
-2
 
 
кога е взета къде € изследваха колко време им отне да разберат като днеска човек е искал проба от стара загора му казаха че н€ма да стане от един лекар на друг той на трети он€ на четвърти други€ на пети лекар го препратили
-1
 
 
ќо ¬енци аз вече 4 ден карам по 10 на ден братооорЯ§ЂрЯШВрЯШВ
+5
 
 
ƒа блокираме —толипиново и Ўекера не е расистко! Ќаложително е! «адължително! ¬ други градове вече ги затвар€т!  ато са прости и не слушат, тр€бва радикални мерки с т€х! “е помн€т генерал —тою »ванов Ќеделчев („очоолу) и в момента е крайно необходимо циганите да бъдат максимално изолирани! ћного от т€х се върнаха от ц€ла ≈вропа, вкл. »спани€ и »тали€! —амо в —толипиново са 60 000 регистрирани, пиши ги 80 000! ¬ Ўекера според мен никой не знае, но са поне едно 20 000! 100 000 цигани, живеещи в неконтролирано по никакъв начин общество, събиращи се по 100-200 на рождени дни и сватби. ќсъзнавате ли ако има 10 болни сред т€х (а то има повече!), какво ще се случи до една седмица, когато мине инкубационни€ период??? ѕовечето работници в "„естота" са всеки ден из цели€ град. ѕика€т, плю€т, кашл€т, кихат навс€къде! —амо тези хора са достатъчна опасност, какво остава за всички останали свободно щъкащи цигани! «ј“¬ќ–≈“≈ ÷»√јЌ— »“≈ ћј’јЋ» — ј–ћ»я ј ќ »— ј“≈ ƒј Ќ≈ —≈ ѕ–≈¬Џ–Ќ≈ћ ¬ »“јЋ»я2 !!! ћайната й на ’ага, майната му на расизъм и дискриминаци€, Ѕ’  и вс€какви такива! ¬ момента най-важното е здравето на обществото! —пасете населението на ѕловдив и околи€та, после ще оправ€ме расизма и дискриминаци€та! »звънредно положение е, вс€какви действи€ в интерес на ќЅў≈—“¬ќ“ќ (не конкретна малцинствена група) са оправдани! ƒокарвайте танковете и Ѕ“–-те около —толипиново и Ўекера ƒќ ј“ќ Ќ≈ ≈ ѕ–≈ јЋ≈Ќќ  Џ—Ќќ! ƒа им се направ€т пропускателни пунктове, да им се достав€т най-необходимите хранителни стоки и лекарства, Ќќ √» ќ√–јЌ»„≈“≈ ћј —»ћјЋЌќ ƒќ ќ—“јЌјЋј“ј „ј—“ ќ“ √–јƒј ƒќ ј“ќ ќў≈ »ћј —ћ»—ЏЋ!
+1
 
 
—прете да излизате и да се мандахерцате по улиците, това е само началото - има ли двама, ще има и 20 и 200. ¬ъпрос на време е да пламнем. —прете се. —тава страшно!
-2
 
 
 орона-манипулаци€ народе...скоро ще се блъскаме пред банките за н€кое кредитче ...споко
0
 
 
Ѕойко беше прав, като каза, че ще върне българите от чужбина
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јприл 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
»зграждането на јћ "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
ѕроблемът с лечението на онкоболните в ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: