Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
14-годишни€т агресор, малтретирал момиче в  убрат, е познат на полици€та
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:36 / 19.02.2020 оментари (3)820
©
 акто Varna24.bg съобщи, клип с брутална агреси€ между деца в  убрат, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

 адрите са заснети от свидетели на побо€, веро€тно съученици на момчето, посред б€л ден, в парк в града. ћомчето удр€ и влачи момичето, което по информаци€ на Ќова тв е със специални потребности и може би затова не усп€ва изобщо да се защити.

¬чера този клип беше изпратен от десетки зрители, беше и многократно сподел€н в социалните мрежи. ƒиректорът на ÷ентър за образователна подкрепа ƒобринка ƒобрева†об€сни за меди€та, че момичето се чувства здравословно добре, но има психическа травма. ѕо думите ѝ детето е разтревожено от факта, че този случай ще се разчуе.

ƒиректорът на —ќ” "’ристо Ѕотев" –осица ’ристова об€сни, че тежки€т инцидент е станал в недел€ и потърпевшата†не е споделила с никого за станалото.†

ѕо думите на представител€ на ћ¬– в –азград »ли€на √еоргиева двете замесени момчета н€мат навършени 14 г., а потърпевшата е 17-годишна. "ћомчето, което е нанесло†побо€, се води на отчет в детска педагогическа ста€. ћиналата година е трошил прозорци в местното —ѕ“”. »ма наложена възпитателна м€рка, ко€то се осъществ€ва от местна комиси€ - предупреждение и посещение на редовни беседи с психолози", за€ви т€.

—поред ’ристова клипът е заснет извън учебно време и територи€та на училището. ”чилищни€т психолог твърди, че момчето, извършило побо€, е във възраст, в ко€то го интересува дали средата ще го приеме.

ƒиректорът на ƒ—ѕ -  убрат –осица  алинова об€сни, че родителите са тези, които заемат основно м€сто в развитието на децата. “€ уточни, че институциите тр€бва да реагират в такива мменти.†" липът потресе обществеността в града. “ова дете копира семеен модел, но не познавам семействата им. —викахме мултидисциплинарен екип, с който обсъдихме нашата реакци€. –егистрирали сме три сигнала, защото н€маме само едно в риск, тъй като и останалите са в опасност. јко не окажем подкрепа на майките, по-нататък нещата ще се влошат", каза  алинова.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.02.2020 г.
0
 
 
“ой сигурно е поставен под издирване от съда този изрод.“огава въобще на свобода не тр€бва да е !
Aнонимен
на 19.02.2020 г.
+1
 
 
ћного хубаво си написал, а аз да добав€... направо кастраци€ на отрепката и ц€лата му циганска рода! » он€ охлюв дето снима и него
Aнонимен
на 19.02.2020 г.
+1
 
 
ƒа му изсъхнат ръцете на това агресорче не е хубаво че пиша така но да биеш беззащитно момиче е грозно ако ми попадне в ръцете ще го би€ по същи€ начин да види да ли е хубаво! »«–ќƒ ∆јЋ ћ» ≈ «ј ћќћ»„≈“ќ √ќ—ѕќƒ Ѕј¬» Ќќ Ќ≈ «јЅ–ј¬я » Ќ≈√ќ¬ќ“ќ ¬–≈ћ≈ ў≈ ƒќ…ƒ≈!рЯШ°
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
Ћ€то 2021
Ѕургас под обсада заради главорезите на ћитьо ќчите
»зтребител падна в „ерно море край Ўабла
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
–окади в ћ¬– ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: