20 човека протестират пред Министерски съвет в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:22 / 22.02.2022
900
Протестът пред Министерски съвет в София, който бе обявен за днес, търпи пълен провал към този момент, предаде репортер на Sofia24.bg. Около 20 човека са под прозорците на властта. Лошото време ли отказа хората, които вчера заявиха този протест?

Припомняме ви, че вчера няколко организации, част от тях, свързани с протестите от 2020 година обявиха, че на 22 февруари готвят протест пред Министерски съвет, за да "пишат “Слаб 2" на правителството на промяната която реално се е оказала подмяна".

Разочарованите граждани заявиха, че протестите ще продължат до истинската промяна. Ето част от съобщението, което в понеделник беше разпространено до медиите: "Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се проведе под надслов: “Прекратяваме Подмяната! Протестът продължава!!!" 

Стоп на подмяната! 435 дни сме искали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1", “Борисов 2" и “Борисов 3", а получихме подмяна чрез разместване на пешките от “Янев 1" и “Янев 2". Кабинетът “Петков" е измама и не произтича от Протеста. Това бе ясно изявено в 33 постулата, съставляващи Декларация на Протеста, приета и подписана на 19-ти февруари м.г. от хиляден народ. Протестът даваше друг Мандат, който не бе проучвателен, а задължителен и срокът му не е за 100 дни. Справедливостта остана само несбъдната мечта, разместиха се само куклите, но мафията продължава да дърпа конците и на "новите". Не това сме искали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на правителството, оглавявано от лицето Кирил Петков Петков - сега и веднага! Прекратяваме Подмяната! Протестът продължава!!!"

Очаквайте подробности в Sofia24.bg!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. Владимир Зиновиев: Ще дойде момент, в който да следим цената...
Българин създаде приложение, което ще сложи край на преписването ...
Хванаха репортер от предаването на "На кафе" да шофира пияна
Морската вода е чиста, трима министри я инспектираха
Командирът на въздушната линейка: Полетът е преминал без сътресен...
Ново земетресение люшна Югозападна България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).